Gratis verzending vanaf €50,- | Voor 12:00 besteld, dezelfde dag verstuurd!

Verzending met DHL

DHL-SERVICE

We proberen uw bestelling zo spoedig en zorgvuldig mogelijk bij u thuis te laten bezorgen. Hiervoor maken wij gebruik van verzending met DHL. Als de bestelling bevestigd en betaald is, gaan wij aan de slag om de bestelling klaar te maken voor verzending.

Levertijd en tarieven

Wij houden 2 á 3 dagen levertijd aan op al onze producten. Bestelt u voor 12:00 ’s middags? Dan verzenden wij dezelfde dag nog uw pakket. De meeste producten passen door de brievenbus; hiervoor hanteren wij een standaard verzendtarief van €4,00. Echter moeten sommige planten als postpakket opgestuurd worden. Hiervoor rekenen wij een meerprijs van +€2,50. Onze producten worden zorgvuldig verpakt zodat ze niet beschadigen tijdens transport. Daarnaast krijgt u een handleiding voor het planten van uw nieuwe planten bij het pakket. Voor bestellingen boven de €50,00 betaalt u geen verzendkosten.

Bijzondere tijden

In deze bijzondere tijden wordt er veel besteld en bezorgd. Hierdoor kan er soms een kleine vertraging zijn bij het bezorgen. Wij zorgen ervoor dat u een track-en-trace code ontvangt, zodat u kunt zien waar uw pakket zich bevind. Klik hier om uw code in te vullen.